Плаћање и достава

Поручене производе можете да платите на два начина:

  • 1. Поузећем, тј. готовином приликом преузимања пошиљке и у том случају поручену робу плаћате куриру приликом преузимања пошиљке, заједно са трошковима доставе увећаним за поштарну за пренос откупног износа.
  • 2. Уплатом на жиро-рачун (по упутствима која ћете добити на Вашу имејл адресу након потврде поруџбине), с тим да трошкове доставе плаћате по пријему пошиљке.

Робу шаљемо Post Express курирском службом и то најчешће следећег радног дана а најкасније у року од три радна дана од потврде поруџбине, односно од тренутка када је евидентирана Ваша уплата (уколико сте се определили за други вид плаћања).У случају поруџбине персонализованих производа рок за испоруку може бити нешто дужи јер се посебно уговара.

Трошкови доставе се, према ценовнику пошиљке Post Expressа, обрачунавају према вредности и тежини.

1. За пошиљке које шаљемо са откупом, Post Express курирска служба од примаоца, приликом уручења пошиљке, поред откупнине и трошкова доставе наплаћује и поштарину за пренос откупног износа. Ценовник Post Express курирске службе можете да видите на страници ОВДЕ 

Да бисте израчунали колико ће износити трошкови доставе са поштарином, унесите оквирно тежину Ваше поруџбине, а у пољима за вредност пошиљке и откупнину унесите износ Ваше поруџбине.

2. За поруџбине плаћене преко рачуна, важећи ценовник Post Expressа можете да видите ОВДЕ

Пошиљке стандардно шаљемо Данас за сутра са роком уручења до 19h. Уколико желите опцију уручења до 12h, потребно је да то напоменете приликом поручивања робе.

  • за пошиљке тежине до 0,5 КГ – цена преноса је 350,00 динара
  • за пошиљке од 0,5 до 2 КГ – цена преноса је 420,00 динара итд. Цена се сразмерно увећава како расте тежина пошиљке.

Молимо Вас да приликом преузимања Ваше пошиљке проверите њен садржај (количину, стање робе, да ли постоје нека оштећења и сл.). Уколико приметите да нешто није у реду имате право да одбијете пријем пошиљке. Пријаве недостатака које се упуте након истека 24 сата од пријема пошиљке нећемо уважити.