Рекламације и раскид уговора о продаји

У случају да желите да уложите рекламацију на неки наш производ који сте купили можете да нас контактирате на имејл адресу info@sarenice.com или позовите на 063/83-94-297. Трудићемо се да у што је могуће краћем року заменимо производ или вам вратимо новац.

Према важећем Закону о заштити потрошача, чл.28, када купите робу преко интернет продавнице имате право да одустанете од купопродајног уговора у року од 14 дана од дана када сте добили купљени производ. Можете а и не морате да наведете разлог због ког одустајете од уговора. Код куповине производа на којима се ради персонализација или су на неки други начин измењени у складу са жељама купца, није могућ одустанак од уговора.

За одустанак је потребно да попуните образац за раскид уговора који можете преузети у ПДФ формату ОВДЕ и да нам га пошаљете на info@sarenice.com. Обавештење о пријему Вашег обрасца послаћемо на имејл адресу са које сте послали образац. Ваша је обавеза, као купца, да вратите купљени/е производ/е без одлагања, а најкасније у року од 14 дана од када сте послали образац за одустанак, некоришћен/е и у оригиналној амбалажи. Трошкови доставе иду на Ваш рачун. Наша обавеза, као продавца, јесте да извршимо повраћај Ваше уплате, укључујући и трошкове испоруке, без одлагања, а најкасније у року од 14 дана од када смо примили образац за одустанак, или пак док не добијемо натраг робу која се враћа или бар доказ да је она послата.