Opšti uslovi korišćenja internet prodavnice www.sarenice.com

Internet prodavnica www.sarenice.com bavi se prodajom svojih proizvoda robne marke „Šarenice“ krajnjim kupcima preko interneta. Prodaja preko navedenog veb-sajta obavlja se u okviru registrovane preduzetničke radnje Slađana Đenić Pr Izrada suvenira i drugih raznovrsnih predmeta „Šarenice“, Beograd (u daljem tekstu ŠARENICE). Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS br. 62/2014) kupovina preko naše internet prodavnice smatra se prodajom na daljinu. Ovim tekstom definisana su opšta pravila kupovine preko internet prodavnice www.sarenice.com. Stoga Vas molimo da pažljivo pročitate tekst i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

Ukoliko dođe do izmena važeće zakonske regulative ili pak naše poslovne politike zadržavamo pravo da promenimo uslove korišćenja internet prodavnice bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Molimo Vas da pre svake kupovine proverite informacije o uslovima poslovanja. Korišćenjem prodavnice tj. kupovinom na istoj saglasni ste sa ovde navedenim opštim uslovima korišćenja.

O proizvodima – opis proizvoda i cene

Proizvodi prikazani na veb-sajtu organizovani su po kategorijama. U opisu svake kategorije i svakog pojedinačnog proizvoda istaknuta su osnovna obeležja tog proizvoda. Nastojimo da sve proizvode opišemo što je moguće preciznije. I pored toga, ne garantujemo da se ipak neće potkrasti neka greška u opisu proizvoda. Ukoliko smatrate da neki proizvod ne odgovara opisu sa sajta možete da ga vratite na način koji je predviđen u slučaju reklamacije.(detaljnije o tome pročitajte pod Povraćaj robe i raskid ugovora)

Uz svaki proizvod jasno je istaknuta njegova prodajna cena, bez uračunatih troškova dostave. (detaljnije o troškovima dostave pročitajte pod Plaćanje i dostava) Izuzetak od toga predstavlja naručivanje personalizovanih, kako pojedinačnih tako i proizvoda koji se naručuju kao korporativni pokloni, i u tom slučaju se cena i ostali komercijalni uslovi dogovaraju posebno u procesu naručivanja preko imejla.

Prodavac zadržava pravo promene cena bez prethodnog obaveštavanja kupaca. Kupac ima pravo da dobije proizvod po ceni koja je bila vidljiva u trenutku kada je izvršio porudžbinu, bez obzira na njenu eventualnu promenu pre izvršene isporuke.